Acai 500 mg, 100 kapsul
Acai 500 mg, 100 kapsul
Acai 500 mg, 100 kapsul
Acai 500 mg, 100 kapsul
Acai 500 mg, 100 kapsul
Acai 500 mg, 100 kapsul

Acai 500 mg, 100 kapsul

NOW38
17,07 €

Izdelek vsebuje le liofilizirane jagode acai brez topil, da se bolje ohrani celovitost hranilnih snovi, ki so prisotne v svežem acaiju.

 

Acai 500 mg


 

Acai jagode, ki izvirajo iz Brazilije, so eno najbolj edinstvenih in hranljivih sadežev na našem planetu. Naravno vsebujejo hranila, kot so elaginska kislina, rutin, antociani in katehini. Ta naravno prisotna hranila podpirajo uravnotežen imunski odziv in lahko nevtralizirajo proste radikale, ki nastanejo zaradi normalne celične presnove ali izpostavljenosti okolju. Izdelek vsebuje le liofilizirane jagode acai brez topil, da se bolje ohrani celovitost hranilnih snovi, ki so prisotne v svežem acaiju.

 

Acai zagotavlja naraven profil hranil, ki ga najdemo v pravih, polnovrednih živilih.

Now Foods ®

Now Foods ® je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu deluje že od leta 1948. Podjetje Now ® ima dolgoletne izkušnje, njegovi izdelki pa so izdelani v skladu z najvišjimi standardi dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so izdelki visoke kakovosti in visoke cenjen.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: Ekološka palma Acai Palm, hipromeloza (celulozna kapsula), mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat (rastlinski vir) in stearinska kislina (rastlinski vir).

Vsebina v priporočeni dnevni porciji:

1g - Ekološka palma acai



Priporočen dnevni vnos: 2 kapsuli na dan.

Vsebina paketa: 100 vegetarijanskih kapsul

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Product added to wishlist
Product added to compare.