Inozitol 500 mg, 100 kapsul
Inozitol 500 mg, 100 kapsul
Inozitol 500 mg, 100 kapsul
Inozitol 500 mg, 100 kapsul
Inozitol 500 mg, 100 kapsul
Inozitol 500 mg, 100 kapsul

Inozitol 500 mg, 100 kapsul

NOW35
9,72 €

Inozitol najdemo v vseh celičnih membranah, z najvišjimi koncentracijami v možganih in centralnem živčnem sistemu, kjer ima pomembno vlogo pri signalizaciji nevrotransmiterjev.

 

Inozitol 500 mg


 

Inozitol najdemo v vseh celičnih membranah, z najvišjimi koncentracijami v možganih in centralnem živčnem sistemu, kjer ima pomembno vlogo pri signalizaciji nevrotransmiterjev. Inozitol je ključnega pomena tudi za pravilno delovanje inzulina, presnovo lipidov in vzdrževanje celičnega ravnovesja kalcija.

Now Foods ®

Now Foods ® je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu deluje že od leta 1948. Podjetje Now ® ima dolgoletne izkušnje, njegovi izdelki pa so izdelani v skladu z najvišjimi standardi dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so izdelki visoke kakovosti in visoke cenjen.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: inozitol, ledena moka, hipromeloza (celulozna kapsula), stearinska kislina (rastlinski vir) in silicijev dioksid.

Vsebina v priporočeni dnevni porciji:

500 mg - Inozitol


Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula na dan.

Vsebina paketa: 100 vegetarijanskih kapsul

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.