Česen 5000, 90 tablet
Česen 5000, 90 tablet
Česen 5000, 90 tablet
Česen 5000, 90 tablet
Česen 5000, 90 tablet
Česen 5000, 90 tablet

Česen 5000, 90 tablet

NOW33
20,75 €

Česen v Garlic 5000 je standardiziran za pridobivanje alicina in predhodnikov alicina, ki se ob zaužitju pretvorijo v alicin.

 

Česen 5000

 

 

Česen v Garlic 5000 je standardiziran za pridobivanje alicina in predhodnikov alicina, ki se ob zaužitju pretvorijo v alicin. Je enterično prevlečen, tako da pride do pretvorbe v zgornjem delu črevesa, da se zagotovi optimalna absorpcija in hkrati prepreči sproščanje ostrega vonja po česnu v želodcu. Raven predhodnika alicina se pridobi s posebnim postopkom, ki ohranja česen vlažen. Ta postopek ohranja predhodne sestavine alicina, hkrati pa ohranja vse naravne lastnosti celega svežega česna. Uživajte v prednostih te česnove tablete z nadzorovanim vonjem!

Now Foods ®

Now Foods ® je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu deluje že od leta 1948. Podjetje Now ® ima dolgoletne izkušnje, njegovi izdelki pa so izdelani v skladu z najvišjimi standardi dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so izdelki visoke kakovosti in visoke kakovosti. cenjen.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: Allium sativum, mikrokristalna celuloza, enterična obloga, premreženi natrijev karmelozat, stearinska kislina (rastlinski vir), magnezijev stearat (rastlinski vir) in silicijev dioksid.



Vsebina v priporočeni dnevni porciji:

500 mg - Česen z nadzorovanim vonjem

(Allium sativum) (čebula)

(min. 5000 mcg alicina na tableto)

 

Priporočen dnevni vnos: Vzemite 1 tableto na dan.

Vsebina paketa: 90 tablet

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.