Aktivno oglje 260 mg, 120 kapsul Swanson - 1 View larger

Aktivno oglje 260 mg, 120 kapsul

SWA28

New product

Ogljik podpira delovanje prebavnega sistema in črevesja ter podpira presnovo lipidov. Oglje se uporablja predvsem pri trebušnih obolenjih.

Več

10,37€

Več

Aktivno oglje

Ogljik podpira delovanje prebavnega sistema in črevesja ter podpira presnovo lipidov. Oglje se uporablja predvsem pri trebušnih obolenjih. Zaradi velike absorpcijske površine nase veže mikroorganizme, toksine, škodljive spojine in črevesne pline ter jih odstranjuje iz telesa.

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu je od leta 1969. Izdelki Swanson izpolnjujejo vse standarde kakovosti in so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP). Swanson Health Products se po svojih najboljših močeh trudi ohranjati najvišjo kakovost svojih izdelkov.

Prehransko dopolnilo

Sestavine: aktivno oglje v prahu,
material kapsule: želatina; sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; magnezijeve soli maščobnih kislin.

Vsebnost v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula): aktivno oglje v prahu - 260 mg

Priporočen dnevni vnos: Dve kapsuli na dan, sperite z vodo

Neto teža: 120 kapsul

Shranjevanje: Zaščitite pred svetlobo, shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem mestu, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka za uživanje čez dan. Izdelka ne smejo uporabljati nosečnice in doječe ženske. Izdelka ni mogoče uporabiti kot nadomestek za raznoliko prehrano.

Ocene

Kliknite tukaj, da pustite oceno