Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml

Takuna Nutramedix 30 ml

CWD10-30
34,64 €

Takuna Microbial Defense je izvleček lubja Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense ima zelo močne protimikrobne in protivirusne lastnosti. Izvleček je učinkovit predvsem proti virusom Epstein Barr, Citomegalovirus in Herpes zoster.

 

Takuna mikrobna obrambaTakuna Microbial Defense je izvleček lubja Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense ima zelo močne protimikrobne in protivirusne lastnosti. Izvleček je učinkovit predvsem proti virusom Epstein Barr, Citomegalovirus in Herpes zoster. Takuna ima tudi protiglivične lastnosti. Oslabi simptome, ki spremljajo okužbo. Zdravilo Takuna Microbial je vključeno v Cowdenov program podpore in ga je treba uporabljati skupaj z drugimi izdelki iz Cowdenovega protokola.

Prehransko dopolnilo


Nutramedix ®
Nutramedix je ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil, ki deluje na ameriškem trgu od leta 1993. Na osnovi patentirane metode ekstrakcije proizvaja visokokakovostne bioaktivne rastlinske izvlečke. Izdelke podjetja Nutramedix odlikuje visoka moč in širok spekter dejavnosti.


Sestavine: Ekstrakt lubja Cecropia strigosa, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Uporaba: 1-30 kapljic vlijemo v 120 ml vode in počakamo minuto, preden popijemo. Začnite z 1 kapljico 2-krat na dan (30 minut pred obrokom) in postopoma povečajte vnos. Pred uporabo stekleničko pretresite.

Neto teža: 30 ml

Skladiščenje: Shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene dnevne porcije. Prehranskih dopolnil ni mogoče nadomestiti s pestro prehrano. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.