Stevia Nutramedix 30 ml

Stevia Nutramedix 30 ml

CWD09-30
18,37 €

Stevia je izvleček iz Stevie rebaudiana. Stevia se uporablja kot nadomestek sladkorja. Ne zviša krvnega sladkorja in ne sodeluje v procesu odlaganja maščob.

 

Sladko zelišče Stevia

Stevia je izvleček iz Stevie rebaudiana. Stevia se uporablja kot nadomestek sladkorja. Ne zvišuje krvnega sladkorja in ne sodeluje v procesu odlaganja maščob. Izvleček stevije ima tudi protimikrobno delovanje proti boreli in biofilmu ter širok spekter protiglivičnega in antioksidativnega delovanja. Sladko zelišče Stevia je vključeno v program podpore Cowden in ga je treba uporabljati skupaj z drugimi izdelki iz Cowdenovega protokola.

Prehransko dopolnilo

Nutramedix ®

Nutramedix je ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil, ki deluje na ameriškem trgu od leta 1993. Na osnovi patentirane metode ekstrakcije proizvaja visokokakovostne bioaktivne rastlinske izvlečke. Izdelke podjetja Nutramedix odlikuje visoka moč in širok spekter dejavnosti.

Sestavine: ekstrakt listov Stevia rebaudiana, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Uporaba: Hrani ali pijači dodajte 3 ali več kapljic. V primeru mikrobne okužbe uporabite 30 kapljic dvakrat na dan. Pred uporabo stekleničko pretresite.

Neto teža: 30 ml

Skladiščenje: Shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene dnevne porcije. Prehranskih dopolnil ni mogoče nadomestiti s pestro prehrano. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.