Serrapeptase Nutramedix 120 kapsul

Serrapeptase Nutramedix 120 kapsul

CWD51-C
41,85 €
rating Preberite recenzijo
Povprečna ocena: 10/10 Število ocen: 1

Serrapeptaza je proteolitični encim (razpadajoči protein), pridobljen iz prebavilnega sistema sviloprejk. Ta encim se bori proti fibrinu, ki ščiti bakterije Borrelia, in pomaga razgraditi mikrobni biofilm.

 

SerrapeptazaSerrapeptaza je proteolitični encim (razpadajoči protein), pridobljen iz prebavilnega sistema sviloprejk. Ta encim se bori proti fibrinu, ki ščiti bakterije Borrelia, in pomaga razgraditi mikrobni biofilm. Širjenje fibrina, ki ščiti bakterije, naredi celice imunskega sistema učinkovite pri napadu in izkoreninjenju patološke mikroflore. Poleg tega Serrapeptase razgradi fibrin, ki se drži sten kapilar, in s tem izboljša transport kisika do tkiv. Tako se v tistih tkivih, kjer prevladuje razširjenost anaerobnih razmer, koristnih za razvoj bakterij, spremeni okolje v kisik, kar je slabo za bakterije. Serrapeptaza je neškodljiva za žive celice ali tkiva v človeškem telesu. Serrapeptaza   je vključen v Cowdenov program podpore in ga je treba uporabljati skupaj z drugimi izdelki iz Cowdenovega protokola.

Prehransko dopolnilo


Nutramedix ®
Nutramedix je ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil, ki deluje na ameriškem trgu od leta 1993. Na osnovi patentirane metode ekstrakcije proizvaja visokokakovostne bioaktivne rastlinske izvlečke. Izdelke podjetja Nutramedix odlikuje visoka moč in širok spekter dejavnosti.


Sestavine:   Zaščitna mešanica izvlečka artičoke iz artirake serapetaze, vegetarijanske kapsule (hipromeloza in voda), magnezijev stearat rastlinskega izvora.

Vsebina v priporočenem dnevnem obroku (2 kapsuli):   Zaščitna mešanica ekstrakta artičoke serrappetase - 1000 mg

Priporočen dnevni vnos:   1-3 kapsule, 1-3 krat na dan s kozarcem vode, vsaj 30 minut pred obrokom.


Neto teža:   120 kapsul

Skladiščenje:   Shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem, izven dosega majhnih otrok.

Pozor:   Ne prekoračite priporočene dnevne porcije. Prehranskih dopolnil ni mogoče nadomestiti s pestro prehrano. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere.

Nov
rating 10
2021-04-04
Aiva

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.