Samento Nutramedix 30 ml

Samento Nutramedix 30 ml

CWD06-30
39,29 €

Samento Microbial Defense je učinkovit imunomodulator. Ima širok spekter antibakterijskih, protiglivičnih, protivirusnih in antiparazitskih lastnosti. Zdravilo Samento je učinkovito proti bakteriji Borelia burgdorferi in drugim vrstam borelije ter drugim okužbam, ki se prenašajo s klopi.

 

Samento mikrobna obrambaSamento Microbial Defense je učinkovit imunomodulator. Ima širok spekter antibakterijskih, protiglivičnih, protivirusnih in antiparazitskih lastnosti. Zdravilo Samento je učinkovito proti bakteriji Borelia burgdorferi in drugim vrstam borelije ter drugim okužbam, ki se prenašajo s klopi.   Zdravilo Samento se lahko uporablja za zdravljenje avtoimunskih motenj.   Samento mikrobna obramba   je vključen v Cowdenov program podpore in ga je treba uporabljati skupaj z drugimi izdelki iz Cowdenovega protokola.Prehransko dopolnilo


Nutramedix ®
Nutramedix je ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil, ki deluje na ameriškem trgu od leta 1993. Na osnovi patentirane metode ekstrakcije proizvaja visokokakovostne bioaktivne rastlinske izvlečke. Izdelke podjetja Nutramedix odlikuje visoka moč in širok spekter dejavnosti.


Sestavine:   Izvleček lubja Uncaria tomentosa (TAO Free Uncaria tomentosa), mineralna voda, etanol (20-24)%.

Uporaba:   Nalijte 1–30 kapljic v 120 ml vode in počakajte minuto pred pitjem. Začnite z 1 kapljico 2-krat na dan (30 minut pred obrokom) in postopoma povečajte vnos. Pred uporabo stekleničko pretresite.

Neto teža:   30 ml

Skladiščenje:   Shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem, izven dosega majhnih otrok.

Pozor:   Ne prekoračite priporočene dnevne porcije. Prehranskih dopolnil ni mogoče nadomestiti s pestro prehrano. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.