Alfa lipoična kislina R-ALA 200 mg, 60 tablet Aliness - 1 View larger

Alfa lipoična kislina R-ALA 200 mg, 60 tablet

ALI23

New product

Alfa-lipoična kislina je eden najučinkovitejših antioksidantov.

Več

11,00€

Več

Alfa lipoična kislina R-ALA 200 mg

Alfa-lipoična kislina je eden najučinkovitejših antioksidantov. Vključen je v procese razstrupljanja, podpira telo in povečuje duševno in telesno zmogljivost. Alfa-lipoična kislina omogoča regeneracijo poškodovanih struktur DNA, lipidov in beljakovin. Is povezuje tudi strupene spojine, zaradi česar se lažje odstrani iz telesa.

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil, ki deluje na lokalnem trgu od leta 2007. MedicaLine je lastnik blagovne znamke prehranskih dopolnil Aliness. Izdelki znamke Aliness vsebujejo naravne spojine, za katere je značilna hitra in visoka stopnja absorpcije aktivnih snovi. Vitamine iz njihove ponudbe lahko uporabljajo tako osebe, ki so brez glutena, kot tudi osebe z alergijami in intoleranco za laktozo.

 

Prehransko dopolnilo

 

Sestavine:   sredstvo za povečanje prostornine: kalcijevi fosfati, alfa lipoična kislina (R-ALA), sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid, smukec.

Vsebina v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula) (% RWS-Referenčni dnevni vnos%) :

Sestavine

1 tableta

2 tableti

Alfa lipoična kislina (R-ALA)

200 mg

400 mg

 

Priporočen dnevni vnos:   1-2 tableti na dan, ob obroku.

 

Neto teža: 60 tablet

 

Skladiščenje:   Zaščitite pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem, nedostopnem za majhne otroke.

 

Pozor:   Ne prekoračite priporočenega dnevnega dodatka čez dan. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice ali doječe matere. Tega izdelka ni mogoče nadomestiti za raznoliko prehrano.

 

 

 

Ocene

Kliknite tukaj, da pustite oceno