Cinkov kelat 15 mg, 100 tablet

Cinkov kelat 15 mg, 100 tablet

Aliness
ALI12
6,16 €
rating Preberi 3 ocene
Povprečna ocena: 10/10 Število ocen: 3

Prehransko dopolnilo vsebuje 15 mg kelatiranega cinka (kelata).

 

Cinkov kelat 15 mg

Prehransko dopolnilo vsebuje 15 mg kelatiranega cinka (kelata).

Cink je eno najpomembnejših mikrohranil, potrebnih za pravilno delovanje telesa. Podpira pravilno delovanje imunskega sistema s sodelovanjem pri razvoju T-limfocitov. Cink je bistven za vzdrževanje ustrezne presnove ogljikovih hidratov. Izboljša tudi intelektualne sposobnosti, preprečuje demenco in podpira zdravljenje depresije. Poleg tega cink ščiti celice pred poškodbami prostih radikalov.

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil, ki deluje na lokalnem trgu od leta 2007. MedicaLine je lastnik blagovne znamke prehranskih dopolnil Aliness. Izdelki znamke Aliness vsebujejo naravne spojine, za katere je značilna hitra in visoka stopnja absorpcije aktivnih snovi. Vitamine iz njihove ponudbe lahko uporabljajo tako osebe, ki so brez glutena, kot tudi osebe z alergijami in intoleranco za laktozo.

Prehransko dopolnilo

Sestavine:   sredstvo za povečanje prostornine - kalcijev fosfat, cink (cinkov bisglicinat), sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid.

Vsebnost v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula) (% referenčnega dnevnega vnosa RWS): Cink (cinkov diglicinat) - 15 mg (* 150%)

Priporočen dnevni vnos:   1 tableta na dan med obrokom.

Skladiščenje:   Zaščitite pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem, nedostopnem za majhne otroke.

Pozor:   Ne prekoračite priporočenega dnevnega dodatka čez dan. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice ali doječe matere. Tega izdelka ni mogoče nadomestiti za raznoliko prehrano.

Nov
Seems good
rating 10
2023-05-22
Alva K
Have not tried it yet, because I had another bottle of zinc still left. The ingredients in it looks clean and good.
rating 10
2020-09-08
Apostolos
rating 10
2020-08-29
Anonymous

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.