Teasel koreninski balzam, 50 ml
Teasel koreninski balzam, 50 ml
Teasel koreninski balzam, 50 ml
Teasel koreninski balzam, 50 ml

Teasel koreninski balzam, 50 ml

KAR05
Zadnji izdelki v trgovini
22,69 €

Balzam iz sveže enoletne ekološke korenine slamnika v praktičnem dozirniku zadostuje za približno 40 nanosov. V tej velikosti je idealen za občasno uporabo na različnih sklepih ter se hitro in globoko vpije.

 
Balzam za korenino Teasel






Balzam je narejen iz sveže organske korenine čajevca. Naravni procesi razstrupljanja kože so vedno glavni del procesa celjenja, še posebej v primeru vnetja v tkivu ali sklepih. Tu pride na vrsto balzam s korenino teasel.

Balzam iz sveže enoletne organske korenine čavca v praktičnem dozirniku za približno 40 nanosov. V tej velikosti je idealen za občasno uporabo na različnih fugah. Hitro in globoko se vpije.

Lahko se uporablja na bolj ciljno usmerjen način kot tinkture korenine čajevca.

Grenčine divjega čajčka so združene z eteričnimi olji iz korenine angelike. Ne uporabljajo se nobene umetne arome ali dišave.





Kardenwelt

Izdelki podjetja Kardenwelt izhajajo iz biološko kontrolirane pridelave in imajo certifikat Demeter (Certifikat nemškega združenja ekoloških pridelovalcev). Podjetje je specializirano za proizvodnjo visokokakovostnih izdelkov s korenino teasel po recepturi Wolf-Dieter Storla. Skrbno pridelani izvlečki in tinkture so izjemno bogati z aktivnimi rastlinskimi snovmi in eteričnimi olji ter jih človeško telo izjemno dobro absorbira.



Kozmetični



Sestavine: voda, kokosovo olje, jojobino olje, mandljevo olje, koruzni škrob, korenina čajnika, izvleček, rastlinski emulgator, avokadovo olje, karitejevo maslo, vitamin E acetat, pantenol, natrijev benzoat, ksantan, olje korenine angelike, kalijev sorbat, mlečna kislina, limete.



Priporočen dnevni vnos: Prizadete dele telesa dvakrat na dan nežno namažite z balzamom iz korenine čajevca in pustite delovati nekaj minut.



Neto teža: 50 ml



Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.


Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.