• −20%
D-riboza bioenergija riboza 150 g

D-riboza bioenergija riboza 150 g

KEN03
16,77 € 20,96 € -20%
D-riboza - eden bistvenih gradnikov za nastanek ATP, "univerzalne" energijske molekule v telesu.

 

D-riboza

D-riboza je bistvena sestavina ATP, ki deluje kot glavni nosilec kemične energije v človeškem telesu in se uporablja pri celični presnovi. Ko pride do zmanjšanja razpoložljivosti kisika ali pomanjkljivosti v poti proizvodnje energije, postane povpraševanje po ATP večje od razpoložljive ravni. Takšne situacije so lahko posledica patoloških stanj, pa tudi preintenzivnega treninga ali neučinkovitega delovanja regenerativnih sistemov organizma.

D-Riboza je popolnoma naravna in proizvedena s postopkom fermentacije. Ima tudi najvišjo stopnjo čistosti, FDA GRAS certifikat, BREZ GSO, znanstveno potrjeno in zaščiteno s patenti.

Kenay ® AG

Kenayag je poljsko podjetje za proizvodnjo prehranskih dopolnil, ki je na trgu od leta 1991. Izdelki Keney® AG vsebujejo sestavine naravnega izvora iz ekološke pridelave.

Prehransko dopolnilo

Sestavine: d-riboza

Vsebnost v priporočenem dnevnem odmerku (1 merica - 5g)
d-riboza 5g

Priporočen dnevni vnos: 1 merica dnevno z obrokom. D-riboza ima naravno blago sladek okus in se lahko zmeša z vodo ali drugo pijačo.

Neto teža: 150 g

Shranjevanje: Zaščiteno pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu, nedostopnem majhnim otrokom.

Opozorilo: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe ženske.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.