Gotu Kola 400 mg, 100 kapsul

Gotu Kola 400 mg, 100 kapsul

NVT04
6,86 €
Gotu kola je na Kitajskem znana kot čudežna rastlina dolgoživosti.

 
Gotu Kola
(lat. Centella asiatica)

 

Gotu Kola (lat. Centella asiatica), znana tudi pod imenom Asiatic pennywort, rastlina iz družine senčnikov, znana tudi že tisočletja v ajurvedi. Gotu kola je na Kitajskem znana kot čudežna rastlina dolgoživosti. V Indiji velja za eno najbolj pomlajevalnih rastlin. Kožo gladi in izboljša njeno hidracijo, preprečuje nastanek gub, zmanjšuje celulit in pospešuje izgorevanje maščob. Aktivne sestavine Gotu kola vplivajo na pravilne kognitivne funkcije, podpirajo spomin in koncentracijo.

 

Natvita

NAT Sp. z oo je podjetje, ki se osredotoča na proizvodnjo visokokakovostnih živil in naravnih prehranskih dopolnil pod blagovno znamko NatVita. Izdelki NatVita prihajajo iz ekološkega kmetovanja po vsem svetu. Ponujeni izdelki so označeni s certifikatom BIO in ustrezajo najvišjim standardom kakovosti, ki izhajajo iz naravnega izvora.

Prehransko dopolnilo

 

Sestavine: Gotu Kola (Centella asiatica), želirno sredstvo: celuloza (kapsula)

 

Vsebina v priporočenem dnevnem obroku (6 kapsul): Gotu Kola - 2400 mg

 

Priporočen dnevni vnos: 2 kapsuli, 3-krat na dan.

 

Neto teža: 40 g - 100 kapsulSkladiščenje: Shranjujte pri sobni temperaturi v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

 

Pozor: Ne prekoračite priporočenih obrokov za zaužitje čez dan. Prehranskih dopolnil ni mogoče nadomestiti (nadomestiti) raznolike prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

 

 

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.