Reduced price! Kompleks Fulvične kisline Shilajit, 60 kapsul View larger

Kompleks Fulvične kisline Shilajit, 60 kapsul

JARR02

New product

Jarrow FORMULAS Shilajit Fulvic Acid Complex vsebuje prečiščen ekstrakt mumio (shilajit). Mumio je naravna snov, pridobljena v gorah Srednje Azije na nadmorski višini 2000-5000 m.

More details

This product is no longer in stock

12,91€

-35%

19,86€

More info

Shilajit

Mumio

Jarrow FORMULAS Shilajit Fulvic Acid Complex vsebuje prečiščen ekstrakt mumio (shilajit). Mumio je naravna snov, pridobljena v gorah Srednje Azije na nadmorski višini 2000-5000 m. Izvleček mumio v izdelku je standardiziran na najmanj 60% kompleksa fulvinske kisline. Shilajit medsebojno deluje s koencimom Q10 v mitohondrijih in med telesnimi vajami poveča proizvodnjo energije v možganih in mišičnih tkivih.

Jarrow formule

Jarrow Formulas je ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil, ki deluje na ameriškem trgu od leta 1977. Celotna linija prehranskih izdelkov vključuje vitamine, minerale, probiotike, standardizirane zeliščne koncentrate, aminokisline, encime in izdelke za enteralno prehrano.

Prehransko dopolnilo

Sestavine:   mumio ekstrakt (shilajit), ki vsebuje 60% kompleksa fulvinske kisline, vezivo: celuloza, emulgator: magnezijeve soli kislin

Vsebina v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula):   mumio ekstrakt (shilajit) 417 mg, vključno z 250 mg kompleksa fulvinske kisline.

Priporočen dnevni vnos:   1 kapsula 1-2 krat na dan, ob obroku.

Neto teža:   60 kapsul

Skladiščenje:   Izdelek shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem, izven dosega majhnih otrok.

Pozor:   Ne prekoračite priporočenih obrokov za zaužitje čez dan. Prehranskih dopolnil ni mogoče uporabiti kot nadomestek (nadomestek) raznolike prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Ocene