Morski kolageni peptid 2100 brez vonja

Morski kolageni peptid 2100 brez vonja

ZAR02
30,99 €

Marine Collagen Peptide 2100 je naravni morski kolagen iz ribje kože, ki ga proizvaja francosko podjetje Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM.

 

Morski kolageni peptid 2100

Marine Collagen Peptide 2100 je naravni morski kolagen iz ribje kože, ki ga proizvaja francosko podjetje Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM. Visokokakovostni morski kolagen se pridobiva iz globokomorskega ribjega tkiva na osnovi encimske hidrolize procesa. Prehransko dopolnilo Marine Collagen Peptide 2100 vsebuje vitamin C in izvleček divje vrtnice, zaradi česar pozitivno vpliva na pravilno delovanje sklepov. Pomaga tudi pri obnovi sklepnega hrustanca, poškodovanega med degenerativnimi boleznimi, pa tudi lajša bolečine in vnetja sklepov in kosti.

Kolagen je glavna beljakovina vezivnega tkiva in bistvena sestavina fibrilarja (vlaknin) kosti, kit, hrustanca, kože in zob. Kolagen iz kože morskih rib je učinkovitejši od kolagena, pridobljenega iz kožnih sesalcev. Njeni delci so manjši, zato deluje učinkoviteje.

Vitamin C je potreben za normalno sintezo kolagena. Spodbuja proizvodnjo kolagena, njegovo ohranjanje in regeneracijo. Vitamin C vpliva na končno obliko in strukturo kolagenskih vlaken. Zaradi teh lastnosti vitamin C vpliva ne samo na imunski sistem, temveč tudi na pravilno delovanje sklepov in mozga. Vitamin C je bistvenega pomena za pripravke kolagena, da deluje na primeren način.

Divja vrtnica

Šipek je eden najbogatejših virov vitamina C, pa tudi številnih drugih sestavin, ki pozitivno vplivajo na delovanje telesa. Poleg tega ima baktericidne in protivnetne lastnosti, ki zmanjšujejo simptome osteoartritisa z lajšanjem bolečin in izboljšanjem gibljivosti prizadetih sklepov. Aktivne sestavine ekstrakta šipka ščitijo celično membrano, ki pomaga graditi hrustanec in preprečuje degeneracijo.

Prehransko dopolnilo

Sestavine (vsebina 1 vrečka): morski kolagen - 1000 mg, vitamin C - 860 mg, ekstrakt vrtnice, Rosa canina L., DER 4: 1, standardizirano za 70% vitamina C - 200 mg, vključno s 140 mg vitamina C.

Izdelek ne vključuje polnil (npr. Modificiran škrob, laktoza, mikrokristalna celuloza), premaznih snovi (npr. Poliestri metakrilne kisline), veziv (npr. Želatina, akacija, zein), maziv (npr. Stearat magnezij), razgradil (npr. Organske kisline, karbonati), adsorbenti (npr. bentonit, bela glina), barvila (npr. titan bela), sladila (sladkor, ksilitol, aspartam), arome, mehčala, voski.

Neto teža: 63 g - 30 vrečk

Priporočeni dnevni vnos: 1 vrečka na dan

Skladiščenje: Shranjujte pri sobni temperaturi v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenih obrokov za zaužitje čez dan. Prehranskih dopolnil ni mogoče nadomestiti (nadomestiti) raznolike prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.