Rožni koren (Rhodiola rosea) 500 mg, 60...

Rožni koren (Rhodiola rosea) 500 mg, 60 rastlinskih kapsul

Now Foods
NOW17
27,58 €

Zdaj Rhodiola vsebuje standardiziran ekstrakt korenine vrtnice (Rhodiola rosea). Rožna korenina je lokalna rastlina v arktičnih in alpskih regijah Evrope, Azije in Amerike.

Pogosto ime: Rožni koren, zlati koren, Rhodiola

 

Rhodiola

Zdaj Rhodiola vsebuje standardiziran ekstrakt korenine vrtnice (Rhodiola rosea). Rožna korenina je lokalna rastlina v arktičnih in alpskih regijah Evrope, Azije in Amerike. Rhodiola rosea prispeva k vzdrževanju pravilne cirkulacije, povezane z učinkovitostjo umskega dela, zmožnostjo reagiranja in optimalno kognitivno aktivnostjo. Podpira kondicijo in učinkovitost pri vzdržljivostnih športih. Zagotavlja zaščito pri fizičnem stresu. Spodbuja živčni sistem in ugodno vpliva pri utrujenosti, motnjah spanja in pomanjkanju apetita. Spodbuja zaznavanje, ohranja um aktiven in delovno učinkovitost. Ščiti pred stresom in hipertenzijo, kar pozitivno vpliva na srčno-žilni sistem.

 

Now Foods®

Now Foods ® je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu deluje že od leta 1948. Podjetje Now ® ima dolgoletne izkušnje, njegovi izdelki pa so izdelani v skladu z najvišjimi standardi dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so izdelki visoko kakovostni in visoko cenjeno.

 

Prehransko dopolnilo

 

Dejstva o dopolnilu: 1 kapsula - 500 mg ekstrakta

Sestavine: izvleček korenine Rhodiola rosea (DER 5: 1, 3 % rosavin, 1 % salidrozid);

material kapsule: derivati celuloze; sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; sredstvo proti strjevanju; magnezijeve soli maščobnih kislin; amorfni silicijev dioksid.

Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula dnevno na prazen želodec.

Neto teža: 60 vegetarijanskih kapsul

Shranjevanje: Shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem mestu, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.