Alicin 100% čist 12 mg. 100 tablet

Alicin 100% čist 12 mg. 100 tablet

SWA29
35,46 €
Alicin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček česnovega gomolja, rastline, ki zaradi vsebnosti alicina izkazujejo posebne zdravstvene lastnosti za srčno-žilni sistem.

 

alicin

Alicin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček česnovega gomolja, rastline, ki zaradi vsebnosti alicina izkazujejo posebne zdravstvene lastnosti za srčno-žilni sistem. Snov, ki jo vsebuje pripravek, podpira uravnavanje ravni slabega holesterola v krvi in glukoze, ki lahko povzroči kronične bolezni.

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu je od leta 1969. Izdelki Swanson izpolnjujejo vse standarde kakovosti in so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP). Swanson Health Products se po svojih najboljših močeh trudi ohranjati najvišjo kakovost svojih izdelkov.

Prehransko dopolnilo

Sestavine: alicin
Material kapsule: mikrokristalna celuloza; maščobne kisline; zamreženi celulozni gumi; kalcijev palmitat; glazuro z oljem poprove mete.

Vsebnost v priporočenem dnevnem odmerku (1 kapsula): alicin - 12 mg

Priporočen dnevni vnos: ena tableta dvakrat na dan

Neto teža: 100 kapsul

Shranjevanje: Zaščitite pred svetlobo, shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem mestu, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka za uživanje čez dan. Izdelka ne smejo uporabljati nosečnice in doječe ženske. Izdelka ni mogoče uporabiti kot nadomestek za raznoliko prehrano.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.