Koren Stephania tetrandra (500g)

Koren Stephania tetrandra (500g)

PFC08
53,76 €
rating Preberi 3 ocene
Povprečna ocena: 10/10 Število ocen: 3

Stephania tetrandra ima protivnetne, dekongestivne, analgetične, nevroprotektivne in antifibrotične lastnosti. Deluje tudi sproščujoče za gladke mišice.

 

Koren Stephania tetrandra

Lat. Stephania tetrandra

 

 

Stephania tetrandra ima protivnetne, dekongestivne, analgetične, nevroprotektivne in antifibrotične lastnosti. Deluje tudi sproščujoče za gladke mišice. Zdravilo Stephania se uporablja pri zdravljenju paralize Bell in motenj vida zaradi okužbe z boreliozo. Rastlina je eno glavnih zelišč, ki se uporablja pri zdravljenju nevroborelioze.

 

Blagovna znamka slive ®

 

Izdelki znamke Plum Flower® so visokokakovostna zelišča, ki jih proizvaja družba Mayway Corp. Mayway je družinsko podjetje, ki tradicionalno kitajsko medicino uvaža in distribuira že od leta 1969. Podjetje ima potrdilo o dobri proizvodni praksi (GMP) in njegovi izdelki ne vsebujejo žvepla dioksid, ki vpliva na kakovost zelišč. Izdelki visoke čistosti so predmet nadzora kakovosti in laboratorijskih testiranj. Blagovna znamka Plum Flower® je ena izmed blagovnih znamk, ki jo priporoča Stephen Buhner.

 

Sestavine: Koren Stephania tetrandra, narezan

 

Neto teža: 500 g

 

Skladiščenje: Shranjujte pri sobni temperaturi v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Nov
STEPHANIA TETRANDRA RADICE TAGLIO (500G)
rating 10
2022-01-13
sirio
Ottimo prodotto, lo acquisto regolarmente.
Stephania tetrandra radice taglio
rating 10
2021-08-14
Francesco
Ottimo prodotto, conforme alla descrizione.
Great stuff
rating 10
2020-09-24
Jim F
I ordered this as I intended to make my own tinctures, it is incredibly easy to blend further and I have my tinctures sitting ready for use in a months time now. \r\n\r\nIncredibly good for lyme neurological symptoms, I\'d say it\'s neglected in it\'s use, I am using it as an alternative to japanese knotweed. This has been the missing piece of my puzzle so far.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.